El millor, el resultat

L'Olímpyc Floresta venç (2-4) a la pista de l'Esplugues i es retroba amb la victòria després de l'empat de la setmana passada. Els florestans no han fet un bon joc però han estat efectius de cara a porteria per endur-se els tres punts. Els blanc-i-blaus segueixen al capdavant de la classificació i com l'únic equip invicte del grup 2 de la Nacional B.

L'Olímpyc Floresta ha tornat a guanyar i compta tots els partits a domicili per victòries. El primer temps dels florestans, tot i no ser excel·lent, ha estat controlat en tot moment i han marxat al descans amb un avantatge de dos gols. A la represa un nou gol visitant feia presagiar una golejada, però a partir d'aquest moment, l'Esplugues ha començat a jugar de cinc i ha arribat el seu millor moment amb dos gols i posant l'emoció al partit. Els florestans, veient perillar el resultat, s'han tornat a arremangar per no endur-se un ensurt i amb el quart gol han sentenciat el matx.

El tècnic de l'Olímpyc, Chema Redondo, valora el triomf però creu que hi ha coses a millorar.

Chema Redondo

El resultat és positiu però el partit ens ha de servir per aprendre que hem d'apretar més.

Els florestans tenen la setmana vinent un altre partit dur a Can Llobet. Els visita el Pallejà que està situat quatre punts per sota dels blanc-i-blaus tot i que han disputat un partit menys. L'enfrontament es disputarà dissabte a les sis de la tarda.