L'AXA es queda sense Xavi Oliveras


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

El jugador de l'AXA Sant Cugat Xavi Oliveras està a l'espera dels resultats de les proves mèdiques que han d'avaluar l'abast de la lesió d'hèrnia discal que pateix i que pot fer-li perdre el que resta de temporada. El vermell-i-negre no descarta buscar segones opinions, però és inevitable que Oliveras torni als terrenys de joc a curt termini.

Jaime Martínez té un nou contratemps a la complicada temporada que està vivint tant ell com el seu conjunt. Oliveras, un dels seus màxims golejadors i jugador clau en el sistema de joc santcugatenc, podria fins i tot perdre's el que resta de temporada a causa d'una hèrnia discal. El joc de cinc, doncs, es veuria malmès amb aquesta sensible baixa ja que Oliveras acostuma a tancar l'equip quan juga en aquesta disposició. El tècnic de l'AXA Sant Cugat, Jaime Martínez, ha destacat la importància del jugador.

Jaime Martínez

A l'equip li afecta molt per el joc en estàtic, pels gols i perquè és un dels més utilitzats en el joc de cinc.


A l'espera dels resultats de la ressonància magnètica, l'absència de Xavi Oliveras serà un altre element contra el que haurà de lluitar l'AXA per superar la complicada situació en la que es troba.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.