L'Olímpyc tanca la primera volta contra l'Esparreguera com a campió d'hivern


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

L'Olímpyc Floresta afronta l'última jornada de la primera volta a Primera Nacional B matemàticament com a campió d'hivern del grup 2. Els florestans reben la visita de l'Esparreguera dissabte amb l'objectiu d'ampliar la renda de tres punts que tenen amb el segon classificat, el Sant Vicenç.

Els de la Floresta van certificar el títol simbòlic de campió d'hivern la setmana passada, gràcies a la seva victòria a la pista de la Salle Gràcia i a l'empat del Sant Vicenç contra el Balaguer. Dissabte tancaran aquesta primera volta com a líders, independentment del resultat. L'Olímpyc és primer amb 36 punts, a tres del Sant Vicenç, i amb el 'goal average' favorable. Tot i això, els florestans no poden permetre's ensopegades si volen afiançar-se al lideratge i allunyar-se dels seus perseguidors.

L'entrenador florestà, Chema Redondo, avisa que el rival de la jornada, l'Esparreguera, té un nivell superior al que la seva posició a la taula indica.

Chema Redondo

Esparreguera és un bon equip. No sé perquè està en aquesta (8a) posició a la taula.





El partit entre l'Olímpyc i l'Esparreguera es juga dissabte a les set de la tarda a Can Llobet.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.