L'AXA Sant Cugat s'enganxa amb la resina de l'handbol


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

L'entrenador de l'AXA Sant Cugat, Jaime Martínez, ha expressat el malestar del club per les males condicions en què troben la pista del Pav-3. Segons Martínez, les restes de resina que utilitzen els jugadors d'handbol els han causat algunes lesions de turmell. El tècnic de l'Handbol Sant Cugat, Javier Fernández, s'ha sorprès per les acusacions i respon que ells trepitgen el mateix parquet i no tenen aquestes lesions.

L'equip de futbol sala ha patit aquesta temporada quatre baixes com a conseqüència de les males condicions de la pista. Tres d'elles són afectacions al turmell, després que els jugadors quedessin enganxats en un gir. L'últim perjudicat ha estat Adrià Peiró, durant el partit del passat cap de setmana. El tècnic de l'equip, Jaime Martínez, denuncia la situació i reclama protecció per la salut dels jugadors.

Jaime Martínez

És la quarta o cinquena lesió de turmell. Ho pateixen els jugadors, els porters i els rivals. Quan arribem a entrenar ens trobem que el pavelló està mal cuidat. La salut dels jugadors és primordial.




Martínez explica que la resina utilitzada pels jugadors d'handbol és la principal culpable d'aquestes lesions. Afegeix que l'handbol hauria de jugar en un pavelló apart i trasllada la responsabilitat a l'Ajuntament.

Jaime Martínez

L'handbol hauria de jugar sol o no utilitzar resina. Ho tenen tot impregnat de pega. L'Ajuntament hauria de veure les condicions en què trobem la pista.







De la seva banda, l'entrenador de l'Handbol Sant Cugat, Javier Fernández, es defensa de les acusacions explicant que els jugadors del club utilitzen la mateixa pista i no pateixen aquestes lesions. A més, afirma que cada setmana, després de l'entrenament, el personal de mateniment neteja la pista.

Javier Fernández

El terra que trepitgen ells i nosaltres és el mateix, per tant hauríem de tenir les mateixes lesions. Dimecres quan acabem d'entrenar es neteja el pavelló.




Fernández ha explicat que dels gairebé vint anys que porta entrenant mai ha tingut queixes d'aquesta mena i ha declarat que respecta l'opinió de Martínez, però no la comparteix.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.