L'Axa planta cara però torna de Sabadell sense premi


  • Comparteix:

Els resultats no arriben per un Axa necessitat de punts

Els resultats no arriben per un Axa necessitat de punts

L'Axa Sant Cugat perd (5-4) a la pista del Club Natació Sabadell i segueix últim al grup 6 de la Nacional A. Els santcugatencs han tornat a jugar amb nombroses baixes, però no han perdut mai la cara al partit. El resultat de 3 a 1 al descans ha pesat molt per un equip que tot i les dificultats, segueix lluitant per sumar punts.

L'Axa ha jugat una primera part discreta que el Club Natació Sabadell ha aprofitat per manar en el marcador des de l'inici. Tot i la defensa, els santcugatencs no han evitat que fins a tres vegades els locals anotessin per portar un avantatge de dos gols al descans. A la represa, els vermell-i-negres han jugat amb més pressió i han disposat d'ocasions per escurçar distàncies. Dos gols visitants han despertat l'emoció del partit amb el 4 a 2, i tot i que després ha arribat el cinquè del Club Natació Sabadell, un altre cop l'Axa ha anotat per partida doble per lluitar fins l'últim minut per un empat, que finalment no ha arribat.

L'autor d'un dels gols santcugatencs, Agustí Vives, destaca l'actitud de l'equip.

Agustí Vives

Hem jugat bé, hem lluitat tota l'estona tot i les baixes i fins el final hem pogut empatar.


Els vermell-i-negres segueixen últims al grup 6 de la Nacional A amb un balanç de cinc victòries, un empat i 15 derrotes. La propera setmana reben el Bar Mi Casa, quart classificat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.