L'Olímpyc es fa fort a casa

L'autor del tercer gol florestà, Xaloc Rion.

L'Olímpyc Floresta venç (3-1) el Riera de Cornellà i segueix al capdavant de la classificació del grup 2 de la Nacional B. Els blanc-i-blaus han marxat al descans amb avantatge tot i no mostrar el seu millor joc i han sentenciat a cinc minuts del final amb un doble penal. Els florestans sumen la segona victòria consecutiva abans de visitar la setmana vinent el Sant Vicenç en un partit que es presumeix decisiu per les aspiracions d'ascens de tots dos equips.

El Riera de Cornellà, situat a la part baixa de la taula, ha sortit fort al partit amb opcions d'avançar-se però ha estat Dani, en un contraatac, qui ha marcat el primer gol. Els florestans no han mostrar el seu millor joc en aquest primer període i han vist com els del Baix Llobregat els han empatat al minut 16. Tot i això, en un altre bon contraatac, Diego, de passada de Xaloc Rion ha posat el 2 a 1 amb què s'ha marxat al descans. A la represa, l'Olímpyc s'ha posat les piles i ha pogut sentenciar amb clares ocasions. En canvi, en una jugada aïllada, Martí Casas ha hagut de salvar una pilota a la línia de porteria després que el davanter del Riera ha superat la sortida del porter florestà. Els últims cinc minuts, els visitants han jugat de cinc en busca de l'empat, però ha estat el capità, Xaloc Rion, qui ha sentenciat a l'aprofitar un doble penal.

El porter de l'Olímpyc, Sandro Aguiló, reconeix que en el cas d'haver anotat ràpidament el tercer gol, el triomf hagués estat més fàcil.

Sandro Aguiló

Haguessin hagut d'anar a dalt i hauríem trobat més llocs. És una gran passa de cara a la lliga.

La propera setmana els florestans visiten una de les pistes més complicades del grup, la del Sant Vicenç. Florestans i sanvicentins es jugaran gran part de les opcions de guanyar la lliga, el que suposaria l'ascens directe a la Nacional A.