Tot i donar la cara, no poden amb el Bar Mi Casa

Imatge d'arxiu de l'AXA

L'AXA Sant Cugat cau (5-8) contra el Bar Mi Casa i es queda molt a prop del descens a Nacional B. Els santcugatencs remunten un 0 a 2 i inclús es posen per davant en el marcador, però els visitants mostren la seva gran qualitat i aconsegueixen tornar a donar la volta al partit en els darrers cinc minuts.

Els santcugatencs han perdut un partit on han donat la cara en tot moment i fins i tot han dominat en certes fases del joc. El matx ha començat amb dos gols dels visitants, que han estat neutralitzats pels santcugatencs que han aconseguit empatar el partit abans d'arribar al descans. En el segon temps, els vermell-i-negres s'han avançat en dues ocasions, fet que ha provocat que el Bar Mi Casa hagi passat a jugar de cinc. Amb aquesta tàctica els de Sant Vicenç dels Horts han aconseguit empatar el partit (5-5) i posar-se per davant amb un gol més. Amb els santcugatencs jugant a la desesperada, el Bar Mi Casa ha sentenciat amb dos gols més en el darrer minut deixant el marcador final 5 a 8.

El jugador de l'AXA Sant Cugat Marc Casas creu que han fet un gran partit contra un dels millors equips de la categoria.

Marc Casas

Estic molt content pel partit que hem fet. Hem jugat de tú a tú contra el tercer classificat i m'ha recordat a d'altres èpoques en què plantàvem cara a tothom.

La propera jornada els santcugatencs descansen i d'aquí a dues juguen a la pista del segon classificat, el Sala 5 Martorell.