El curs Multiesport apropa el futbol sala als més petits


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

El futbol sala és el protagonista de la 4a jornada del curs Multiesport de l'OMET, que tindrà lloc aquest dissabte a la Floresta. Nou escoles de la ciutat participaran en aquesta activitat que pretén donar una base esportiva de futbol sala als participants i iniciar-los en el món de la competició esportiva.

Els cursos Multiesport, que formen part del programa d'Esport en Edat Escolar de l'OMET, estan organitzats per l'Ajuntament. Enguany s'han fet ja les jornades dedicades a l'handbol, el voleibol i el bàsquet. Dissabte, el protagonista serà el futbol sala. Els participants faran un circuit d'activitats per familiaritzar-se amb aquest esport. Ho explica el coordinador de l'activitat de l'OMET, Jordi Farrés.

Jordi Farrés

Tindrem tres estacions: una de jocs d'habilitats, un partit en una pista inflable i una altra amb habilitats diferents.


L'activitat tindrà lloc dissabte, entre les 10 i les 12, al pavelló de Can Llobet, a la Floresta. Amb aquesta quarta jornada, només quedaran l'atletisme i el rugbi per completar el calendari.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.