L'èpica se cita amb l'Olímpyc a Can Llobet

L'Olímpyc Floresta venç (6-5) l'Esplugues i segueix al capdavant del grup 2 de la Nacional B. Els florestans remunten un desavantatge de tres gols després de trobar-se amb un 2 a 5 en contra al primer minut del segon temps. El triomf ha arribat quan el partit agonitzava gràcies a una rematada de l'avui capità, Martí Àngel, que ha desfermat l'alegria a Can Llobet.

L'Olímpyc ha hagut de suar de valent per endur-se els tres punts tot i començar avantçant-se al minut 13 amb un gol de Rubén de falta. L'Esplugues però, s'ha refet del cop i en dos minuts ha capgirat el marcador i fins i tot ha tingut l'oportunitat de fer el tercer en un xut que ha anat al pal. A partir d'aquest moment els florestans han anat a remolc en el marcador, tot i l'empat a dos un altre cop obra de Rubén, els espluguencs han marxat al descans amb dos gols d'avantatge gràcies els contraatacs. Al primer minut del segon període un nou gol visitant ha posat les coses molt difícils pels homes de Chema Redondo. Els florestans veient perillar el lideratge a la lliga han anat amunt i als tres minuts del segon temps han escurçat distàncies gràcies a Dani i al hat trick de Rubén. L'Olímpyc ha disposat de nombroses ocasions per empatar però l'encert del porter visitant ha permès l'Esplugues aguantar fins el minut 13, quan Fernando ha llançat un xut inapel·lable que s'ha colat per l'escaire. Els blanc-i-blaus no s'han conformat amb l'empat i en un final d'infart ha aparegut Martí Àngel, avui capità per l'absència de Xaloc Rion per sanció, que ha empès la pilota al fons de la porteria deixant així els tres punts a casa.

El jugador de l'Olímpyc, Marc Feu, destaca la importància de la victòria en els ànims de l'equip i ja pensa en la propera jornada.

Marc Feu

Per enganxar la nostra gent necessitàvem aquesta victòria i ara toca anar a Pallejà.

La setmana vinent els florestans visiten la difícil pista del Pallejà que fins aquesta setmana era el segon classificat. Els del Baix Llobregat arriben als transcendental enfrontament després d'haver patit una golejada (8-3) a la pista del Sant Sadurní.