Es compleixen els pronòstics i l'AXA cau golejat


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu de l'AXA Sant Cugat

Imatge d'arxiu de l'AXA Sant Cugat

L'AXA Sant Cugat cau golejat (12-1) a la pista del segon classificat el Sala 5 Martorell. Un matx on els santcugatencs no han tingut cap opció i on els locals han demostrat en tot moment la seva superioritat a la pista.

Poca història en el matx entre el Sala 5 Martorell i l'AXA Sant Cugat. Els santcugatencs sabien de les diferències entre tots dos equips i no han pogut plantar cara al que és segon classificat del grup 6 de Nacional A. En el primer temps els locals ja han deixat sentenciat el matx arribant al descans amb el marcador 5 a 1. El gol de l'AXA se l'ha fet en pròpia porta el conjunt de Martorell.

En el segon temps, el partit ha seguit la mateixa tònica i els locals han aconseguit foradar la porteria santcugatenca fins en set ocasions deixant el marcador final en un 12 a 1 favorable al Sala 5 Martorell.

El porter de l'AXA Sant Cugat Carlos Suay comenta el partit.

Carlos Suay

Han estat molt superiors i han fet el que han volgut amb la pilota i amb nosaltres.



La propera jornada els santcugatencs reben la visita del Futsal Mataró, equip que està un lloc per sobre de l'AXA Sant Cugat i a quatre punts.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.