Martínez: 'Ha estat un partit molt decepcionant'

L'Axa Sant Cugat perd (1-3) davant el Mataró i perd una oportunitat d'apropar-se a la penúltima posició del grup 6 de la Nacional A. Santcugatencs i mataronins han jugat un partit sabent que la propera temporada jugaran a la Nacional B. Els vermell-i-negres comencen guanyant però la falta de motivació i les baixes de l'equip els han impedit mantenir el nivell durant tot el partit.

L'Axa ha començat el partit amb un joc intens i ha disposat de nombroses ocasions tot i que el primer gol ha trigat a arribar fins els 15 minuts de joc gràcies a l'encert de Pau. L'alegria però ha durat ben poc ja que a la jugada següent el Mataró ha aconseguit empatar. Amb aquest resultat s'ha arribat al descans. A la represa, els vermell-i-negres han disposat de la primera oportunitat però la més clara ha estat dels visitants, que el porter de l'Axa ha aturat en dos temps. Els dos equips s'han adormit fins que a cinc minuts pel final els visitants s'han avançat. Amb aquest gol els santcugatencs han despertat i jugant de cinc han buscat la porteria contrària. Però el gol de l'empat no ha arribat i han estat els visitants que a 30 segons pel final han sentenciat amb el tercer gol.

El tècnic de l'Axa, Jaime Martínez, lamenta la situació en la que es troba el seu equip.

Jaime Martínez

No tenim l'equip disposat a lluitar tants minuts i la poca motivació tampoc ajuda.

La propera setmana els vermell-i-negres visiten la pista del Vilassar de Mar, cinquè classificat. Els santcugatencs porten un balanç de cinc victòries, un empat i 19 derrotes.