L'Olímpyc Floresta eixampla les distàncies amb els seus perseguidors

L'Olímpyc Floresta venç (6-3) el Prats de Rei i aprofita l'ensopegada del Sant Vicenç per incrementar l'avantatge amb el segon classificat, que ara és el Salou,a tres punts. Els florestans han arribat al descans amb empat a tres gols, però al segon període han demostrat el bon estat de forma aconseguint un triomf que els situa amb tot de cara per guanyar el campionat quan queden tres jornades.

Primera part amb alternatives en el marcador. Els florestans s'han avançat amb un gol de Dani a l'inici del partit. L'àrbitre s'ha lesionat i després d'uns minuts amb el partit aturat els florestans s'han vist superats amb dos gols visitants al contraatac. L'Olímpyc s'ha sobreposat retornant la remuntada, però el Prats de Rei ha tornat a igualar abans del descans. A la represa els florestans han resolt per la via ràpida. Als sis minuts del segon període Fernando ha anotat amb un xut llunyà just abans de ser expulsat per doble amonestació. El gol que ha donat la tranquil·litat a Can Llobet ha estat a set minuts del final obra de Martí Casas. Amb el 5 a 3 s'ha vist una situació curiosa. El jugador local Marc Feu, davant la passivitat dels visitants de intentar recuperar la pilota, ha estat un minut amb la pilota las peus, esperant. Quan els jugadors del Prats de Rei han decidit avançar les línies han rebut el sisè i definitiu gol, del mateix Marc Feu.

El jugador de l'Olímpyc Aleix Forés destaca la reacció de la segona part.

Aleix Forès

Hem començat adormits i al descans anàvem empat a tres. A la segona part hem agafat confiança.

L'Olímpyc és més líder gràcies a la derrota del Sant Vicenç davant el Pallejà. Ara el segon classificat és el Salou amb 59 punts i els florestans en tenen 62.