L'MC Sant Cugat es queda sense ascens a la Divisió de Plata


  • Comparteix:

Plantilla del MC Sant Cugat

Plantilla del MC Sant Cugat

L'equip femení de l'MC Sant Cugat empata (0-0) davant l'UBAE Les Corts i es queda sense l'ascens a la Divisió de Plata del futbol sala estatal. Les santcugatenques necessitaven guanyar, però no tenen sort de cara al gol.

Jornada decisiva per l'MC Sant Cugat que ha acabat sense el desitjat ascens. La victòria era l'únic objectiu per assolir l'ascens, però no han pogut aconseguir aquesta fita després d'empatar (0-0) davant l'UBAE Les Corts que és l'equip que puja a la Divisió de Plata del futbol sala estatal. Tot i aquest resultat, el delegat de l'MC Sant Cugat, Santi Rossinyol, qualifica d'històrica la temporada feta pel seu conjunt.

Santi Rossinyol

L'equip ha fet la millor temporada de tota la història del nostre club.


Les santcugatenques ja planifiquen la propera temporada. Rossinyol ha assegurat que marxaran dos o tres jugadores, però que el nivell es mantindrà perquè es reforçaran amb incorporacions de molta categoria.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.