Derrota per acabar la temporada


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu de l'AXA Sant Cugat

Imatge d'arxiu de l'AXA Sant Cugat

L'AXA Sant Cugat finalitza la temporada amb una nova derrota (10-3) a la pista del Marfil Santa Coloma B. Un matx que ha servit perquè els santcugatencs s'acomiadin de la Nacional A i del seu tècnic, Jaime Martínez, que deixa l'equip després de cinc anys on ha aconseguit un ascens i un descens.

Tot i el resultat el matx ha estat igualat fins la meitat del segon temps, quan els colomencs han aprofitat la seva major amplitud de banqueta per decantar el marcador al seu favor. Agus en dues ocasions i Marc Casas han estat els golejadors santcugatencs.

El primer temps ha finalitzat amb empat a un gol i en el segon la igualtat ha estat màxima fins a la lesió d'Adri i Albert amb el marcador 4 a 3 pel Marfil Santa Coloma B. Amb les baixes i el cansament dels vermell-i-negres, els colomencs han aprofitat per posar una marxa més al matx i han obert una escletxa en el marcador per acabar golejant per 10 a 3.

L'entrenador de l'AXA Sant Cugat, Jaime Martínez, comenta la clau del partit.

Jaime Martínez

Sense jugar-nos res i amb quatre jugadors han arribat els gols a la contra.


Amb aquesta derrota l'AXA Sant Cugat finalitza la temporada penúltim amb 16 punts i la propera temporada els santcugatencs jugaran a Nacional B.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.