Martínez: 'Estic molt content dels jugadors i agraeixo haver passat cinc anys amb ells'


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu de Jaime Martínez

Imatge d'arxiu de Jaime Martínez

L'entrenador de l'AXA Sant Cugat, Jaime Martínez, deixa el càrrec al capdavant del primer equip després de cinc anys. Martínez, que va aconseguir l'ascens a Nacional A amb un equip fet amb jugadors de la casa, no descarta continuar lligat la propera temporada amb el club vermell-i-negre duent a terme altres tasques.

Jaime Martínez va arribar al club santcugatenc a l'abril del 2006 quan va entrar en substitució d'Antonio Extremera amb la missió de salvar la plaça a Nacional A. No ho va aconseguir i durant les dues següents temporades va estar a Nacional B, sent un dels equips punters de la categoria.

A la temporada 2009-2010 va tornar a la Nacional A en un final de lliga molt ajustat en què l'AXA Sant Cugat va acabar liderant la classificació. En el seu retorn a Nacional A, els homes de Martínez van fer una bona temporada finalitzant a la zona mitja de la taula. Però aquest any, els santcugatencs no han pogut mantenir la categoria i han baixat un altre cop a Nacional B.

Jaime Martínez valora molt positivament els seus cinc anys en el club santcugatenc i està molt satisfet dels que han estat els seus jugadors.

Jaime Martínez

Ha estat una experiència molt bona. L'entitat m'ha deixat treballar molt bé i estic molt content del meu treball en aquests cinc anys.





Tot i deixar d'entrenar el primer equip, Martínez no descarta continuar lligat al club vermell-i-negre en altres àrees.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.