Un triomf que pot valer una lliga


  • Comparteix:

A l'Olímpyc li queden dues passes per l'objectiu

A l'Olímpyc li queden dues passes per l'objectiu

L'Olímpyc Floresta venç (3-5) a la pista del Can Tito Vilanova i segueix líder del grup 2 de la Nacional B a dues jornades per l'acabament del campionat. L'enfrontament ha estat igualat en el primer temps però a la represa els florestans han pitjat l'accelerador per aconseguir un triomf que els apropa més cap a la Nacional A.

L'Olímpyc ha sortit a la pista conscient que li quedava un dels partits més complicats de la lliga. El Can Tito Vilanova ha colpejat primer però els florestans han donat la volta en el marcador. Un gol a les acaballes del primer temps ha deixat l'empat quan tots dos equips han marxat cap els vestidors. A la represa, l'Olímpyc ha sortit disposat a solucionar el partit i amb dos gols ha obert un avantatge que l'ha permès jugar amb més tranquil·litat. Els vilanovins han aconseguit escurçar distàncies però els florestans han sentenciat amb el cinquè.

El tècnic de l'Olímpyc, Chema Redondo, valora positivament la victòria però destaca que encara falta rematar la feina.

Chema Redondo

La victòria suposa acostar-nos molt a l'objectiu. Estem a prop però encara no ho hem aconseguit, ara hem de pensar en el La Salle Gràcia i millorar defectes.




L'Olímpyc és líder amb 65 punts, sis més que Salou i Santvicenç, tot i que els salouencs tenen un partit menys. Als florestans els resten dues jornades, la setmana vinent davant el La Salle Gràcia i l'última davant l'Esparreguera. En cas d'empat a punts el goal average davant el Salou i Sant Vicenç el tenen en contra.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.