Savé, Rosell i Gómez, nous fitxatges del Futbol Sala Sant Cugat


  • Comparteix:

El Futbol Sala Sant Cugat continua perfilant la seva plantilla

El Futbol Sala Sant Cugat continua perfilant la seva plantilla

Jordi Savé, Oscar Rosell i Cristian Gómez són les tres incorporacions del Futbol Sala Sant Cugat de cara a la nova temporada. Savé torna a jugar després d'un any sabàtic, Rosell arriba procedent del Rubí i Gómez del Santvicentí. El coordinador del club santcugatenc, Jordi Palau, creu que aquests tres jugadors aportaran molta qualitat a l'equip.

El Futbol Sala Sant Cugat continua perfilant la seva plantilla que competirà a la nova Tercera Divisió Nacional. El coordinador del club santcugatenc, Jordi Palau, ha avançat a Cugat.cat que Jordi Savé, Oscar Rosell i Cristian Gómez són tres nous fitxatges per l'equip. Savé torna a jugar a futbol sala després d'un any sabàtic, Rosell procedeix del Rubí i Gómez del Santvicentí. Palau explica el perfil de Rosell i Gómez.

Jordi Palau

Gómez ens aportarà gol que és el que li falta a l'equip i Rosell profunditat de banqueta.


Palau també ha avançat que Pau Savé i Richi són dos jugadors que podrien tornar a la disciplina del club sempre que no acceptin les ofertes que tenen d'equips de Nacional A i fins i tot algun de Divisió de Plata.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.