L'Olímpyc Floresta suma la segona victòria consecutiva amb quatre gols de Diego Neira

L'Olímpyc Floresta supera (6-2) el Sant Sadurní en la setena jornada de la Tercera Divisió Nacional de futbol sala. Els florestans han anat per davant en el marcador durant tot el partit gràcies als quatre gols de Diego, un d'Albert Cardona i l'últim de Rubén Bosch.

L'Olímpyc ha resolt per la via ràpida el seu enfrontament amb el Sant Sadurní. Rubén ha fet un fal en la primera ocasió clara blanc-i-blava. El xut ha estat el preludi del que havia de venir. Diego s'ha erigit en protagonista al marcar tres gols en quatre minuts, posant el 3 a 0. El visitant Raúl Garcia però, ha escurçat distàncies abans del descans. Als quaranta segons de la represa, Albert Cardona ha marcat el quart en una bona jugada individual. De nou, el Sant Sadurní ha tornat a reduir distàncies amb el 4 a 2 un minut més tard. Al 16, Diego ha arrodonit la seva actuació amb el quart gol personal i sentenciant el partit. Amb el 5 a 2 i els visitants jugant de cinc, Rubén ha fet el sisè quan el partit estava a punt d'acabar.

El jugador de l'Olímpyc, Diego Neira, explica les claus del partit.

Diego Neira

Sabíem que aquest equip lluitava molt. Gràcies a les jugades d'estratègia hem tret el partit endavant.

La setmana vinent l'Olímpyc Floresta juga contra el Sabadell Foundation, que tan sols ha disputat un partit aquesta temporada i fa preveure que s'ajornarà.