El Futbol Sala Sant Cugat assegura sentir-se 'perseguit' per l'Ajuntament


  • Comparteix:

Imatge del Futbol Sala Sant Cugat en partit de lliga

Imatge del Futbol Sala Sant Cugat en partit de lliga

El Futbol Sala Sant Cugat haurà de pagar el lloguer de la instal·lació perquè el seu equip aleví jugui al pav-3 de la rambla del Celler. Així ho ha fet públic la regidoria d'Esports en un comunicat que li ha fet arribar al club santcugatenc on li recorda l'existència d'un model esportiu de ciutat, consensuat amb les entitats esportives del municipi. El president de l'entitat santcugatenca, Jordi Palau, creu que el Sant Cugat està sent 'perseguit' per l'Ajuntament.

La regidoria d'Esports ha adreçat una carta al Futbol Sala Sant Cugat on s'expliquen els motius d'aquesta decisió. Segons el document adreçat per la regidoria al FSSC, l'entitat va decidir inscriure l'aleví en competició federada 'sense un pacte previ' amb l'Ajuntament i 'la resta d'entitats esportives del municipi'. En el mateix escrit la regidoria recorda que 'l'organització de les competicions de les categories inferiors a la infantil, en determinats esports, tret de circumstàncies especials com és el cas de la Floresta, corresponen a l'àmbit de l'esport escolar i no al de club seguint el model que s'aplica a Sant Cugat des de fa anys'.

Després de rebre aquesta notificació per part de l'Ajuntament, el president del Futbol Sala Sant Cugat, Jordi Palau, afirma que se sent 'perseguit' pel consistori i no entèn el tracte desigual que rep el seu club respecte a d'altres entitats de la ciutat.

Jordi Palau

L'Ajuntament ens està perseguint i amb el respecte que ens mereixem.


Palau també s'ha mostrat molt dolgut per la negativa de l'Ajuntament perquè aquest conjunt aleví disputés la lliga escolar sota el nom de Futbol Sala Sant Cugat.

Jordi Palau

Hem rebut la negativa de l'Ajuntament a participar com a Futbol Sala Sant Cugat a la lliga escolar. Tampoc han volgut que ho fem a nivell federat.







A preguntes de Cugat.cat, la regidoria d'Esports s'ha remès a la carta enviada al club i ha declinat fer cap més declaració al respecte.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.