El Futbol Sala Sant Cugat va de golejada en golejada

El Futbol Sala Sant Cugat goleja (10-1) l'Aldea en la desena jornada del grup 2 de la Tercera Nacional. Els vermell-i-negres han trigat només 25 segons en estrenar el marcador. Amb aquest triomf els santcugatencs segueixen líders invictes i amb ple de victòries a casa.

El pav-3 de la rambla del Celler s'està acostumant a veure golejades del Futbol Sala Sant Cugat. El rival, l'Aldea, només ha aguantat 25 segons la porteria a zero. Als cinc minuts, els vermell-i-negres guanyaven 3 a 0. Tot i que els visitants han tingut alguna ocasió, els gols han seguit sent locals i al minut 16 el marcador era de 5 a 0. Els tarragonins han marcat el seu únic gol a tres minuts pel descans. A la represa, els dos equips han sortit adormits i sense gaire ocasions al principi. A partir del minut 8, els vermell-i-negres s'han posat les piles de nou i amb bons contraatacs han ampliat l'avantatge fins el 10 a 1 final.

El tècnic vermell-i-negre, Dani Mosteiro, analitza el partit.

Dani Mosteiro

Hem començat bé, hem aguantat l'inici del segon temps i després ha estat més fàcil.

La setmana vinent el Futbol Sala Sant Cugat descansa i torna a la competició d'aquí 15 dies.