L'MC Sant Cugat és l'equip més golejador de la Divisió d'Honor del futbol sala femení


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

L'MC Sant Cugat s'ha convertit en l'equip més golejador de la Divisió d'Honor del futbol sala femení amb 42 gols marcats després de nou jornades disputades. Les santcugatenques ocupen la quarta plaça, a quatre punts de les líders, l'Escola Pia Nostra Senyora.

Resta una jornada per acabar l'any i l'MC Sant Cugat ocupa la part alta de la Divisió d'Honor, la màxima categoria del futbol sala català. Les santcugatenques es van quedar a les portes del play-off d'ascens i aquesta temporada volen assolir aquesta fita. La darrera derrota davant el Teià (2-3) ha complicat la posició de l'equip a la taula classificatòria. Les de Fran Ramos estan a quatre punts del líder, l'Escola Pia Nostra Senyora, però amb un partit menys. La nota positiva és que l'MC Sant Cugat és el conjunt més golejador de la categoria amb un promig de 4,5 gols per partit.

Les santcugatenques descansen aquesta jornada i tornen a la competició el dissabte de la setmana vinent quan visitaran la pista de l'Arenys de Munt, segon classificat, amb un punt més que les jugadores de Fran Ramos.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.