L'Olímpyc suma la primera derrota a casa i la segona consecutiva a la lliga

L'Olímpyc Floresta perd (2-3) per primera vegada a Can Llobet aquesta temporada davant el Sant Vicenç i suma la segona derrota consecutiva en el grup 2 de la Tercera Divisió. Els florestans han igualat un marcador advers de 0 a 2, però un gol de doble penal ha donat la victòria a l'equip visitant.

L'Olímpyc ha començat el partit disposat a buscar el primer gol ràpidament. Els florestans han disposat de nombroses ocasions per avançar-se, però el Sant Vicenç en la primera arribada ha anotat el 0 a 1. Sense temps per pair el gol i en un altre contraatac, ha arribat el segon gol que els florestans no han pogut respondre arribant al descans amb el 0 a 2. A la represa, el capità Xaloc, que tornava després de tres partits d'absència, ha escurçat distàncies en el primer minut. Les ocasions florestanes s'han succeït fins que el mateix Xaloc ha aconseguit igualar el marcador en el minut 14. Amb l'empat però, han arribat dues ocasions clares dels visitants, respostes amb un xut al pal de Dani. Amb els dos equips amenaçats per cinc faltes ha arribat la jugada clau del partit. Un doble penal ha permès als vicentins marcar el tercer gol quan faltaven tres minuts pel final. Els últims instants han estat un monòleg florestà que ha disposat d'ocasions per, com a mínim, empatar. Però la fortuna no ha estat de cara de l'Olímpyc i els tres punts han marxat cap a Sant Vicenç.

El tècnic blanc-i-blau, Chema Redondo, es mostra satisfet amb el joc de l'equip tot i la derrota.

Chema Redondo

Hem estat bé, però hem fallat en detalls. Ens han fet dos gols en dues ocasions.

La competició s'atura ara per Nadal i l'Olímpyc torna a jugar a la competició al mes de gener, a la pista del Pallejà.