L'Olímpyc Floresta perd a Sant Sadurní i suma la tercera derrota consecutiva

Derrota de l'Olímpyc a Sant Sadurní

L'Olímpyc Floresta cau derrotat (5-4) a la pista del Sant Sadurní en la 22a jornada del grup 2 de la Tercera Divisió. El partit ha estat ple d'alternances en el marcador, però al final han estat els locals els que s'han endut el gat a l'aigua. Els gols florestans els han fet Rubén, Xaloc, Marc i Martí.

El Sant Sadurní ha començat el partit més entonat i el seu millor joc l'ha demostrat marcant dos gols que els han donat avantatge. Abans del descans però, Rubén ha escurçat distàncies i Xaloc, uns minuts després ha fet la igualada. A la represa, Marc ha culminat la remuntada amb el tercer gol, però el Sant Sadurní ha tornat a igualar. Amb l'empat, l'Olímpyc no s'ha conformat i s'ha posat a jugar de cinc buscant el gol de la victòria. Però la fortuna no ha estat del costat dels florestans i qui ha marcat el gol del triomf han estat els locals.

L'entrenador de l'Olímpyc, Chema Redondo, creu que la derrota ha fet mal.

Chema Redondo

L'equip està tocat. Això no deixa de ser un joc, però nosaltres no hem estat bé.

Els florestans tenen dues setmanes de descans fins el proper partit. El rival serà el Montserrat Monistrol, últim classificat.