El Futbol Sala Sant Cugat passa per sobre de l'Esplugues i pressiona els líders

El Futbol Sala Sant Cugat goleja (10-4) l'Esplugues en la 24a jornada del grup 2 de Tercera Divisió. Els vermell-i-negres han estat superiors des de l'inici i no han donat cap opció als espluguencs. Amb aquest resultat els santcugatencs segueixen a tres punts del capdavant de la taula.

El Futbol Sala Sant Cugat ha dominat el partit des de l'inici en el joc i a partir del minut tres també en el marcador gràcies al gol de Richi. En el minut 8 ha arribat el segon, obra de Xaus. A partir d'aquest moment l'equip visitant ha gaudit dels millors moments de joc per aconseguir escurçar distàncies, però Carlos Suay ho ha evitat i dos contraatacs locals han posat el 4 a 0 gràcies a Marc Casas i Adri. Amb aquest resultat s'ha arribat al descans. A la represa, Marc Casas ha fet el seu segon gol i el tècnic visitant ha decidit jugar de cinc. L'estratègia li ha sortit bé en un inici i els espluguencs han marcat el seu primer gol. La possible remuntada s'ha esvaït amb dos gols de Xaus, el primer picant-la per sobre del porter i el segon des de la pròpia àrea. En els últims deu minuts el partit s'ha descontrolat i tots dos equips han tingut oportunitats. Enrique Broto ha fet el 8 a 1, el visitant Alfredo ha fet el segon dels visitants i Richi i de nou el capità vermell-i-negre han posat els dos dígits en el marcador local. En els últims dos minuts, l'Esplugues ha arreglat una mica el marcador posant el 10 a 4 final.

El tècnic del Futbol Sala Sant Cugat, Dani Mosteiro, destaca el bon joc del seu equip.

Dani Mosteiro

Avui hem fet un dels millors partits defensivament. Hem tingut uns contraatacs molt bons.

La setmana vinent els vermell-i-negres descansen perquè el l'Aldea ha ajornat el partit.