Sant Cugat acollirà un partit entre les seleccions de futbol sala de Guatemala i Catalunya


  • Comparteix:

El pav3 rebrà un partit entre seleccions

El pav3 rebrà un partit entre seleccions

El pav3 de la rambla del Celler serà testimoni de l'enfrontament entre la selecció de Guatemala i la selecció catalana el proper 6 de juny a les vuit del vespre. El conjunt centreamericà visitarà Sant Cugat per fer una estada d'una setmana per preparar el Premundial i utilitzarà les instal·lacions santcugatenques per entrenar i disputar el partit.

La selecció de futbol sala de Guatemala farà una estada a Sant Cugat del 4 a l'11 de juny en la qual utilitzarà el pav2 i pav3 de la rambla del Celler per dur a terme els entrenaments i el partit. El conjunt guatemaltenc s'allotjarà a l'Hotel Sant Cugat durant aquesta setmana i el 6 de juny jugarà contra la selecció catalana. El partit i l'estada del combinat centre-americà s'ha dut a terme després de la iniciativa del Futbol Sala Sant Cugat juntament amb l'Olímpyc Floresta, l'Ajuntament i la Federació Catalana de futbol sala.

El president del Futbol Sala Sant Cugat, Jordi Palau, destaca la importància de l'esdeveniment per al futbol sala de la ciutat.

Jordi Palau

És molt positiu que es jugui aquest partit pel futbol sala de la nostra ciutat. Serà una setmana dedicada al nostre esport.




L'enfrontament entre la selecció de Guatemala i la de Catalunya es jugarà el 6 de juny al pav2 de la rambla del Celler.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.