Doblet de l'Olimpyc Floresta amb l'ascens del sènior B i del cadet


  • Comparteix:

Imatge del sènior B / Font: Olimpyc Floresta

Imatge del sènior B / Font: Olimpyc Floresta

Gran final de temporada de l'Olimpyc Floresta que aconsegueix dos ascensos. El sènior B puja com a subcampió a Preferent Catalana recuperant la categoria perduda la temporada anterior. El cadet guanya la lliga de Primera Divisió i puja a Divisió d'Honor, màxima categoria del futbol sala català.

L'Olímpyc Floresta està d'enhorabona per partida doble. El sènior B ha quedat subcampió de lliga i per tant aconsegueix l'ascens a Preferent Catalana. Els homes de Jaume Brunet han fet una temporada molt regular i de bon joc. El president del club florestà, Àngel Ruiz, destaca la fortalesa de l'equip en superar fets extraesportius que han marcat la campanya.

Àngel Ruiz

L'equip s'ha refet de cops extraesportius i ha treballat molt per aconseguir l'ascens.


Els florestans tornen a la categoria que van perdre la temporada passada. L'actualitat de l'Olímpyc també passa per l'ascens del cadet a Divisió d'Honor, màxima categoria del futbol sala català. Els de Diego Neira han quedat campions del grup 2 de Primera Divisió amb un balanç de 20 victòries, dos empats i dues derrotes. Àngel Ruiz lloa aquesta generació de jugadors que està fent història al club.

Àngel Ruiz

És una generació fantàstica de jugadors que continua fent història al club.



Ruiz també ha avançat a Cugat.cat que Xaloc Rion deixarà de ser el director esportiu de l'entitat per dirigir el primer equip. Òscar Cruz serà el nou màxim responsable del planter florestà.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.