Les opcions d'ascens del Futbol Sala Sant Cugat passen per Esparreguera


  • Comparteix:

Imatge de l'anada

Imatge de l'anada

El Futbol Sala Sant Cugat afronta aquest dissabte la penúltima jornada del grup 2 de Tercera Divisió visitant la pista del segon classificat de la taula, l'Esparreguera. Els vermell-i-negres es troben a tres punts dels dos primers classificats i una victòria els permetria arribar a l'últim partit de lliga amb opcions de títol i ascens.

Resten dues jornades per recuperar tres punts als dos primers classificats de la lliga, el Sant Andreu de la Barca i l'Esparreguera. Precisament el conjunt esparreguerí és el rival dels vermell-i-negres aquest dissabte a la tarda. Una victòria permetria al Futbol Sala Sant Cugat afrontar l'última jornada amb opcions. En canvi, una derrota els deixaria sense títol i ascens. El porter vermell-i-negre Jordi Palau explica que buscaran el triomf per venjar-se de l'únic equip que ha estat capaç de guanyar al pav 3 de la rambla del Celler i també perquè el rival va evitar l'ascens de l'Olímpyc Floresta la temporada passada.

Jordi Palau

Ha sigut l'únic equip que ens ha guanyat al nostre camp i, a mçes, va privar l'Olímpyc d'ascendir la temporada passada.





El matx es disputa aquest dissabte a les sis de la tarda al Municipal El Castell.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.