Plaza (Catalunya): 'Aquells que vulguin veure futbol sala de qualitat que s'apropin a la rambla del Celler'


  • Comparteix:

Imatge d'Andreu Torras / Font:www.fcbarcelona.cat

Imatge d'Andreu Torras / Font:www.fcbarcelona.cat

El seleccionador català de futbol sala, Andreu Plaza, ha comentat en una entrevista al magazín 'Sant Cugat a fons' de Cugat.cat que creu que els espectadors del Catalunya-Guatemala poden veure un gran partit. Plaza remarca que tot i que no pot comptar amb tots els jugadors seleccionables pels compromisos dels seus equips, hi ha una gran selecció amb jugadors de gran nivell. El partit entre Catalunya i Guatemala es disputa aquesta tarda a partir de les vuit al pav-3 de la rambla del Celler.

El matx entre Catalunya i Guatemala es disputa aquest dimecres a partir de les vuit del vespre al pav3 de la rambla del Celler. El partit serà el cinquè amistós de la temporada pel combinat nacional després d'haver golejat (10-1) en el darrer contra Kuwait.

Catalunya tindrà davant una Guatemala que es prepara per a la disputa de la CONCACAF. Tant catalans com guatemaltencs asseguren un bon partit i en opinió del seleccionador català, Andreu Torras, serà un bon espectacle.

Andreu Plaza

La selecció i la FCF busca que els pobles de Catalunya puguin gaudir de la seva selecció i d'altres de gran nivell. És un bon dia per gaudir del futbol sala.




Entre els 12 seleccionats hi ha les baixes destacades de jugadors que estan lluitant pel títol de lliga, com és el cas dels blaugranes Javi Rodríguez o Jordi Torras. El seleccionador català creu que no és la millor selecció que es podria fer a causa de les absències, però que tot i això és un equip amb jugadors de molta qualitat.

Andreu Plaza

No és la millor selecció que podríem fer, però els que vénen ho estant fent mol bé.



Des de les vuit del vespre i amb entrada gratuïta, Catalunya-Guatemala al pav3 de la rambla del Celler.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.