El futbol sala escolar aplega 120 nens al pav 3 de la rambla del Celler


  • Comparteix:

La 5a jornada escolar de futbol sala, organitzada per l'Ajuntament a través de l'Oficina Municipal d'Esport per a Tothom (OMET), ha reunit 120 nens i nenes de set escoles al pav 3 de la rambla del Celler. Els assistents han gaudit de diverses activitats com partits amb porteries d'hoquei o dins d'un inflable.

Un total de set escoles i 14 equips han participat de la jornada, vuit en categoria benjamí i sis en aleví. Les escoles són Gerbert d’Orlhac, Collserola, Santa Isabel, L’Olivera, La Floresta, El Pinar i Pau Casals de Rubí. Els 120 nens i nens que han format part de l'acte han disputat diversos partits, alguns d'ells a dins d'un camp inflable o amb porteries petites d'hoquei. El coordinador de futbol sala de l'OMET, Manu Navas, valora positivament la jornada.

Manu Navas

La valoració que fem és molt bona. La participació ha estat molt alta i els nanus estan molt contents.




La jornada finalitzarà amb l'entrega de trofeus i, tot seguit s'iniciarà el derbi entre el Futbol Sala Sant Cugat i l'Olímpyc Floresta, corresponent a la darrera jornada del grup 2 de Tercera Divisió i que començarà a les sis de la tarda al pav 3 de la rambla del Celler.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.