L'Olímpyc Floresta goleja el Balaguer amb cinc gols de Fernando


  • Comparteix:

L'Olímpyc Floresta guanya (9-4) contra el CFS Balaguer a la 14a jornada del grup 2 de Tercera Divisió. Els florestans sempre han tingut el domini del partit i destaca Fernando Echevarría que ha marcat cinc gols, tot i que ha acabat expulsat. Amb la victòria l'Olímpyc continua a la part alta de la classificació.

Bon partit dels florestans que han completat una excel·lent actuació amb una figura destacada, la de Fernando que ha fet cinc gols. La resta de gols locals han estat obra d'Albert Cardona en dues ocasions, Dani Martí i Diego Neira, qui també ha tingut una actuació molt destacada.

El matx ha començat amb dos ràpids gols de Cardona i Dani. Seguidament els visitants han reduït distàncies amb un gol de Tarroja, que ha marcat amb una mica de fortuna. Però els florestans no han baixat el ritme i jugant amb molta intensitat han fet dos gols més mitjançant Fernando, que ha transformat un doble penal i un fort xut des de fora de l'àrea.

En el segon temps, el matx ha continuat dominat clarament pels locals que han anat ampliant l'avantatge amb un recital golejador de Fernando, que ha fet tres més. La nota negativa ha estat l'expulsió del golejador de l'Olímpyc Floresta que l'impedirà jugar la següent jornada. Per banda visitant han marcat en el segon temps de nou Tarroja i en dues ocasions Gerard. El jugador de l'Olímpyc Floresta Fernando Echevarría creu que el seu equip ha fet un gran partit.

Fernando Echevarría

Avui hem sortit molt forts i estem a punt d'arribar als llocs de dalt perque estan punxant els de la part alta. Hem jugat molt bé.


La següent jornada visiten la pista de l'Sport Esplugues.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.