L'Olímpyc surt escaldat de la visita a la pista de l'Atlético Moncofa

Martí Casas, en una imatge d'arxiu

L'Olímpyc Floresta torna a perdre (8-1) després de dues jornades sense conèixer la derrota i surt golejat del desplaçament al feu de l'Atlético Moncofa a la 11a jornada del grup 3 de Segona B de futbol sala. Els locals han deixat vist per sentència el partit a la primera meitat, arribant al descans amb 4 a 0. El gol de l'honor l'ha fet Martí Casas en un doble penal passada la mitja de partit.

La bona trajectòria dels de Xaloc Rion les dues últimes jornades s'ha estroncat a Castelló, on l'Atlético Moncofa, l'històric equip que militava a Primera Divisió com a Playas de Castellón, ha tret els colors a un equip florestà que només ha pogut mantenir la igualada en el marcador durant 10 minuts. A l'11, Juan ha avançat els locals, que es distanciaven durant els set següents minuts amb tres dianes, una de Juanito, una d'Oscar Maeso i una altra de Juan, per situar el 4 a 0 a la mitja part.

El descans no ha servit per esperonar els florestans, que han vist com encaixaven el cinquè a dos minuts de la represa mitjançant Santy. Instants més tard, Martí Casas ha fet l'únic gol visitant en un doble penal, però Javi i Santy han seguit eixamplant diferències. Abans de la conclusió del partit, els locals han estat a temps de marcar el vuitè i tancar un resultat d'escàndol.

L'Olímpyc podria tornar a caure en posicions de descens després d'aquesta jornada.