Un FS Sant Cugat sense esma cau golejat davant el Gavà

Futbol Sala

Publicat el 21/nov/15 per Alex Fàbrega

El Futbol Sala Sant Cugat es veu superat de forma clara pel Gavà (1-9) en la 9a jornada del grup 2 de Tercera Divisió. La falta de caràcter dels locals ha marcat un matx en què els del Baix Llobregat ja s'imposaven per 0 a 4 al descans. Tot i el gol als 11 segons de la represa dels vermell-i-negres, el Gavà ha continuat marcant el ritme per endur-se un triomf contundent.

Tot i el resultat final, els primers 10 minuts de partit han estat igualats, amb ocasions per tots dos conjunts i fins i tot un travesser del santcugatenc Marc Casas. En una jugada ràpida, però, els visitants han aconseguit el 0 a 1 quan el punta ha regatejat el porter. Amb el marcador advers, els santcugatencs han abaixat els braços i han rebut dos gols en només dos minuts. Semblava que el primer temps acabaria amb desavantatge de tres gols, però en un últim contraatac el Gavà ha fet el 0 a 4.

El segon temps ha començat amb un gol favorable als locals que s'han fet els gavanencs en pròpia porteria. Durant uns minuts el FS Sant Cugat ha estat centrat sobre la pista fins que en el minut 28 han tornat a rebre un gol. De la mateixa manera que en el primer temps, aquest fet ha provocat que els locals es desmoralitzessin i rebessin fins a quatre gols més, algun d'ells mostrant manca de concentració.

El tècnic del FS Sant Cugat, Jaime Martínez, creu que alguns jugadors no han donat la cara.

Jaime Martínez

El primer gol ens ha enfonsat i ja no hem reaccionat. Els jugadors que havien de donar la cara no ho han fet i els he esborrat jo del partit.

Your browser doesn’t support HTML5 audio

Amb aquesta derrota els vermell-i-negres es mantenen a la zona baixa de la classificació, encara amb el partit pendent contra l'Aldea. El proper rival del FS Sant Cugat serà el Les Corts, la setmana vinent.