L'Olímpyc Floresta fa patir un dels grans, el Castelldefels, però acaba perdent

Dani Cardona, a l'esquerra, un dels golejadors

Futbol Sala

Publicat el 5/des/15 per Dani Aguilà

L'Olímpyc Floresta fa suar de valent el segon classificat del grup 3 de Segona B de futbol sala, el Col·legi Santo Ángel Castelldefels, però acaba perdent per la mínima (4-3). Els florestans han pagat car dos moments de desconnexió, una a la primera meitat i un altre a la segona, que ha fet que encaixessin els quatre gols. Malgrat que el tècnic de l'equip, Xaloc Rion, ha qualificat el partit 'com el millor de la temporada', els de la Floresta segueixen en places de descens.

L'Olímpyc ha acceptat el repte de visitar un dels conjunts més complets de la competició i l'ha afrontat amb valentia i contundència. Ara bé, les pèrdues de concentració penalitzen de manera gairebé definitiva a la Segona Divisió B. Així, dos errors clamorosos en el primer minut ha situat el marcador 2 a 0 per al Col·legi Santo Ángel, i malgrat que el partit podia haver acabat en els primers compassos, els visitants han lluitat, han recuperat sensacions i han empatat abans del descans mitjançant Albert Cardona i Dani Martí.

Els de Rion no han après la lliçó i de nou a la segona meitat han marxat uns minuts del partit i han facilitat que els locals tornessin a avançar-se per dos gols (4-2). A sis minuts per al final, Albert Cardona ha retallat distàncies fent el 4 a 3, però, tot i la insistència d'un Olímpyc bolcat a l'atac, el triomf s'ha quedat a Castelldefels. Malgrat la derrota, el tècnic florestà assegura que ha estat el millor partit dels seus homes fins ara.

Xaloc Rion

Hem tret el coratge i les ganes, crec que hem fet el millor partit de la temporada. Les sensacions són positives, me'n vaig content.

L'Olímpyc segueix amb vuit punts i es manté a la zona de descens.