L'Olímpyc Floresta s'ho creu i protagonitza una gran remuntada

L'Olímpyc Floresta guanya (7-8) el Pallejà a la 15a jornada del grup 3 de Segona Divisió B i suma la segona victòria consecutiva. Els de Xaloc Rion han sabut remuntar un marcador advers de fins a quatre gols en contra amb una destacada actuació d'Albert Cardona.

Els florestans han sortit molt endollats a la pista del Pallejà i s'han posat ràpidament 0 a 2 a favor. Una situació que ha portat a la relaxació els visitants i el Pallejà ho ha aprofitat per remuntar i marcar quatre gols abans del descans.

En el segon temps el guió ha estat similar, els florestans han anotat un gol ràpidament i el Pallejà ha reaccionat marcant-ne tres més i deixant pràcticament el partit sentenciat. Però els de la Floresta no han abaixat els braços i en poc més de nou minuts han donat la volta al marcador amb cinc gols i un gran final de partit d'Albert Cardona.

Els golejadors de l'Olímpyc han estat Miquel Verdaguer, en tres ocasions, Edu Puigdelloses en dues, i Oriol Romero, David Oliva i Albert Cardona amb una diana. El tècnic de l'Olímpyc Floresta, Xaloc Rion, destaca el gran final de partit dels seus homes.

Xaloc Rion

La línia de treball que portem i no baixar els braços, i sobretot l'Albert Cardona, ens ha ajudat molt i hem fet un bon partit.

El triomf, segon consecutiu, deixa els florestans amb 14 punts i la setmana que ve reben el Salou, rival directe en la lluita per sortir del descens.