El FS Sant Cugat recupera el somriure i venç el Molins amb un bon primer temps

El FS Sant Cugat torna a guanyar després de tres jornades sense fer-ho i supera (5-3) el Molins en l'11a jornada del grup 2 de Tercera Divisió. Els vermell-i-negres han capgirat el gol inicial dels visitants per marxar al descans amb un clar 4 a 1. A la represa, el Molins ha sortit més fort, però els santcugatencs han aconseguit mantenir l'avantatge.

El primer cop del partit l'ha donat el Molins que en una doble ocasió s'ha aconseguit avançar en el minut 3. La mala dinàmica dels locals i el gol rebut no han estat excusa aquest cop i en el minut 7 una centrada ha provocat el gol en pròpia porteria que ha significat l'empat. Pràcticament a la jugada següent Pol Calvó ha avançat el seu equip aprofitant un rebuig i fent el 2 a 1. L'avantatge mínim s'ha mantingut fins el minut 17 quan amb un xut llunyà els locals han fet el 3 a 1 i Jordí Savé a pocs instants per al final ha fet el 4 a 1.

El segon temps ha començat amb ocasions locals, però el gol ha estat del Molins amb un xut ràpid que feia el 4 a 2. Els visitants s'han crescut i han disposat d'oportunitats, una d'elles al pal, per entrar al matx, però Marc Casas amb una pilota recuperada ha aprofitat que el Molins jugava de 5 per marcar i pràcticament sentenciar. Els visitants han tornat a topar amb el pal just abans de fer el 5 a 3 definitiu en els últims instants.

L'últim partit de l'any del FS Sant Cugat serà la setmana que ve a la pista del Rubí.