L'Olímpyc aspira a mantenir el bon moment de forma contra el Salou

L'Olímpyc Floresta comença a materialitzar les seves opcions per quedar-se a la Segona B

Futbol Sala

Publicat el 18/des/15 per Laia Sanmiquel

L'Olímpyc Floresta torna a casa per jugar contra el Salou i busca el nou de nou de punts en les últimes tres setmanes. El partit del grup 3 de la Segona Divisió B de futbol sala es disputarà aquest dissabte a les sis de la tarda a Can Llobet. Els visitants també arriben en estat de gràcia després de vèncer d'una manera contuntent el rival de la jornada anterior, el Montcada, i seran un obstacle dur en el camí de l'Olímpyc cap a la permanència.

Amb dues victòries consecutives al sarró, els florestans s'han apropat a la zona segura de la classificació. El Salou, de la seva banda, té el descens a només cinc punts i tampoc no pot relaxar-se. L'Olímpyc ha de tenir en compte que el rival té un gran poder ofensiu però que la seva solidesa presenta esquerdes a la línia defensiva, motiu pel qual han encaixat 68 gols en 16 jornades.

Segons el tècnic dels florestans, Xaloc Rion, l'únic camí possible és seguir treballant com fins ara perquè només així els resultats arribaran.

Xaloc Rion

Nosaltres tenim una idea de joc i l'hem de seguir. Si tenim continuïtat en el nostre joc i no tenim cap llacuna en els primers 15 minuts, estarem sempre dins del partit.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



L'Olímpyc Floresta només tindrà la baixa de Fernando Echevarria per disputar el matx contra el Salou.