L'Olímpyc Floresta venç el Salou i acaba l'any amb tres triomfs consecutius


  • Comparteix:

L'Olímpyc Floresta aconsegueix el tercer triomf consecutiu a la lliga en superar (2-1) el Salou en la 16a jornada del grup 3 de Segona Divisió B. Els florestans han capgirat el gol inicial dels visitants i han sabut mantenir l'avantatge en els últims minuts quan els salouencs jugaven de cinc.

Triomf important el de l'Olímpyc Floresta per tancar l'any en un matx en que la primera ocasió ha estat local, però Carles Jiménez no ha trobat el camí del gol. En el minut 4, després d'una doble ocasió el Salou, s'ha avançat fent inútil la primera aturada de Pol Cuiran. Amb el 0 a 1, els visitants han aprofitat els contraatacs per plantar-se davant la porteria florestana, però aquest cop el porter local sí que ha impedit el gol. En el minut 10 el veterà Dani Martí ha fet el gol de l'empat després d'escapolir-se del rival amb un regat i un xut desviat.

La represa ha començat amb una ocasió per banda, la dels florestans amb un mà a mà d'Albert Cardona aturat pel porter rival. El mateix Cardona s'ha pogut redimir amb el 2 a 1 amb un toc d'esperó magistral després d'una passada de Miquel Verdaguer en el minut 28. En els últims minuts, el Salou s'ha posat a jugar de cinc posant l'ai al cor a l'afició de l'Olímpyc, però entre la defensa i el porter Guillem Luid han aconseguit mantenir l'avantatge i endur-se el tres punts.

L'Olímpyc no tornarà a la competició fins el 9 de gener davant el Riera de Cornellà.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.