L'Olímpyc vol estirar el bon final del 2015 davant el Riera de Cornellà


  • Comparteix:

Dani Martín i els seus companys esperen seguir creixent

Dani Martín i els seus companys esperen seguir creixent

L'Olímpyc Floresta espera mantenir l'encert i bon estat de forma de finals d'any davant el Riera de Cornellà, dotzè classificat del grup 3 de Segona B de futbol sala, que rep els florestans aquest dissabte a tres quarts de sis de la tarda. Els de Xaloc Rion van encadenar tres victòries seguides abans de les vacances de Nadal i pretenen seguir en aquesta trajectòria ascendent per sortir d'una vegada per totes del descens.

Després d'un dur inici de curs, amb uns resultats que han condemnat l'Olímpyc a les darreres posicions de la classificació, l'equip va recuperar sensacions i va tenir un brillant final d'any amb triomfs davant Catgas Santa Coloma, Pallejà i Salou. Un bon rendiment que es va veure estroncat per la desafortunada aparició de les vacances, però que el tècnic de l'equip, Xaloc Rion, espera allargar davant un consistent Riera de Cornellà, que és a només dos punts, en 12a posició.

Cornellanencs i florestans tenen en aquesta cita un matx clau per a les aspiracions de permanència, un element que Rion té present i que, segons l'entrenador, pot fer que el partit sigui dur, lent i sense gaire gols. Malgrat això, el tècnic creu en el valor defensiu dels seus homes i en la pòlvora davant dels atacancs més en forma de l'equip, com Edu i Albert Cardona.

Xaloc Rion

Hem d'intentar fer com els últims partits, una defensa dura i intensa, i aprofitar el talent que tenim davant.


Fernando i Martí Casas seran dubte per a la primera jornada de l'any. L'Olímpyc és avantpenúltim a només un punt de la salvació.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.