El Futbol Sala Sant Cugat no aixeca cap i cau a la pista del Sant Julià de Loria


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

El Futbol Sala Sant Cugat segueix sense conèixer la victòria a domicili i suma la setena derrota de la temporada al grup 2 de Tercera Divisió a la pista del Sant Julià de Loira andorrà (6-2). Dos gols locals en els dos primers minuts de partit han fet que els vermell-i-negres anessin a remolc durant tot el partit. Marc Casas ha anotat les dues dianes dels santcugatencs.

Allan Nepomuceno ha estrenat el marcador amb un matiner gol al minut 1 i, sense temps per a la reacció, Omar Debboun ha fet el segon. Marc Casas ha completat l'inici boig de partit amb el primer gol dels santcugatencs al minut 3. El matx s'ha relaxat i no ha estat fins el minut 15 quan ha arribat un nou gol, obra de Jonathan Pérez per als locals.

Marc Casas ha situat el seu equip a només un gol per darrere amb el 3 a 2, però Allan Nepomuceno ha esvaït les opcions de remuntada visitants amb el quart. André Ferreira i Eliseu Ribalta han completat la golejada amb el cinquè i el sisè.

Encara amb un partit pendent, el Futbol Sala Sant Cugat es manté penúltim amb 13 punts. La setmana que ve els vermell-i-negres tornen al pav 3 per rebre el cinquè, el Gràcia Futbol Sala.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.