L'Olímpyc Floresta vol redreçar el rumb a la segona volta i certificar la permanència


  • Comparteix:

L'Olímpyc Floresta vol millorar la primera volta de campionat

L'Olímpyc Floresta vol millorar la primera volta de campionat

L'Olímpyc Floresta ha tancat la primera volta al grup 3 de Segona B de futbol sala amb un punt per sobre de la zona de descens. Els florestans han sumat 20 punts en el primer tram de la lliga i hauran de superar aquest balanç per assegurar la permanència a la categoria. El tècnic, Xaloc Rion, fa autocrítica i creu que l'equip ha de millorar en tots els aspectes per sortir de la zona baixa de la taula.

L'Olímpyc ha sumat quatre victòries consecutives que han fet que l'equip surti de la zona de descens i que augmenti la confiança dels jugadors. Els florestans han sumat sis triomfs, dos empats i nou derrotes després de la primera volta. Els de Xaloc Rion han marcat 55 gols, segon conjunt menys golejador del grup, i n'han encaixat 76, cinquè equip més golejat. Amb aquestes estadístiques, l'equip ha de millorar segons el tècnic, Xaloc Rion.

Xaloc Rion

No estic gaire content. Hem comès massa errades individuals i grupals.


L'Olímpyc comença la segona volta de campionat dissabte a dos quarts de set de la tarda a la pista del Ripollet, novè classificat, amb quatre punts més que els florestans.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.