L'Olímpyc estrena la segona volta a la dura pista del Ripollet en un estat pletòric


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu de l'actual temporada

Imatge d'arxiu de l'actual temporada

L'Olímpyc Floresta defensa la posició a la zona de permanència en un dels escenaris més durs del grup 3 de Segona Divisió B de futbol sala, la pista del Ripollet. Els florestans estrenen la segona volta davant els ripolletencs aquest dissabte a dos quarts de set de la tarda. Els de Xaloc Rion sumen quatre victòries seguides i es veuen les cares amb un equip que és novè.

Rion ha trobat la tecla adequada perquè els seus homes rendeixin de la manera que ho van fer la temporada passada i certifiquin el seu paper d'equip que pot competir contra qualsevol rival. Els de la Floresta posaran a prova aquesta ratxa en un feu tradicionalment complicat, amb un ambient intens i contra un equip, el Ripollet, que també ha protagonitzat una trajectòria ascendent: s'ha endut quatre dels últims cinc partits que ha disputat.

El precedent més immediat el trobem en el primer partit de la temporada, quan els ripolletencs es van desfer de l'Olímpyc a Can Llobet (2-5).



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.