El FS Sant Cugat vol sortir de l'apatia davant el cinquè classificat, el Gràcia Futbol Sala


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

El Futbol Sala Sant Cugat pretén aixecar-se després de la caiguda lliure que ha protagonitzat les darreres setmanes, en què ha sumat cinc derrotes en els darrers sis partits. Per fer-ho, els santcugatencs s'hauran de desfer del cinquè, el Gràcia Futbol Sala, aquest dissabte a les vuit del vespre al pav 3 de la Rambla del Celler.

Encara amb el partit pendent contra l'Aldea, el Futbol Sala Sant Cugat és penúltim del grup 2 de Tercera Divisió amb 13 punts. Els vermell-i-negres van entrar a mitjans de novembre en una situació complicada de la qual encara no han sortit que ha tingut només en l'esporàdic partit contra el Molins 99 de la jornada 11 un miratge l'única victòria en els últims dos mesos.

El rival d'aquesta jornada és un Gràcia que està duent un irregular camí aquest curs pel que fa a resultats, un rendiment, però, que té certa lògica tenint en compte la classificació. Les cinc derrotes que ostenta fins ara és contra els tres primers classificats, el setè i té l'única excepció de l'ensopegada contra l'AECS L'Hospitalet, que és avantpenúltim. En la resta de compromisos, s'ha mostrat sòlid amb els equips que es troben per sota d'ells a la taula.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.