L'Olímpyc Floresta segueix a l'alça i derrota el Barceloneta, un rival directe

L'Olímpyc Floresta suma la segona victòria consecutiva després de superar (3-1) el Barceloneta Futsal en la 21a jornada del grup 3 de Segona Divisió B. El primer temps ha acabat en empat i en els últims instants del partit, quan més patien els locals, Miquel Verdaguer i Albert Cardona han donat el triomf davant un rival directe.

L'Olímpyc s'ha avançat en el minut 7 amb un golàs en un xut llunyà del capità Albert Cardona, que ha entrat per l'escaire. El Barceloneta ha igualat en el minut 14 després que Pol Cuairan desviés el primer xut, però ja superat no pogués evitar el segon remat que ha significat l'empat. Amb la igualada s'ha arribat al descans. A la represa, tots dos conjunts eren conscients de la importància del matx i han arriscat poc. Amb el pas dels minuts el Barceloneta s'ha apropat més a la porteria florestana i ha disposat de dues ocasions molt clares per avançar-se.

L'Olímpyc resistia com podia fins que ha aparegut de nou Albert Cardona per fer una jugada individual i un xut que ha desviat el porter, però Miquel Verdaguer, molt atent, ha aprofitat el rebuig per fer el 2 a 1 quan restaven dos minuts i mig per al final. Els visitants s'han posat a jugar de cinc i l'Olímpyc gairebé sentencia en el primer intent amb un xut llunyà. En el còrner posterior Albert Cardona sí que ha tancat el matx fent el 3 a 1 en un servei de cantonada que ell mateix havia servit.

El tècnic florestà, Xaloc Rion, destaca la regularitat del seu equip i creu que això els ha fet sumar els tres punts.

Xaloc Rion

El rival era directe i hem intentat fer poques errades. Hem competit el partit fins el final i he tingut molt bona regularitat.

L'Olímpyc es desplaça la setmana vinent a Eivissa per enfrontar-se a la Penya Deportiva.