L'Olímpyc Floresta, l'equip més en forma de la Segona Divisió B en les últimes vuit jornades


  • Comparteix:

L'Olímpyc Floresta ja és fora del descens

L'Olímpyc Floresta ja és fora del descens

L'Olímpyc Floresta és l'equip amb millors números en les últimes vuit jornades en el grup 3 de la Segona Divisió B de futbol sala. Els florestans han capgirat la mala dinàmica del primer tram del curs amb sis victòries en vuit partits. Amb aquests resultats dels últims dos mesos els homes de Xaloc Rion serien líders per davant dels grans equips de la categoria.

L'Olímpyc Floresta viu la tercera temporada consecutiva a la Segona Divisió B i és en aquest curs on ha tingut un inici més difícil. Els florestans no van aconseguir el primer triomf fins a la jornada 7 quan van superar (4-1) l'Esplugues. En una categoria on poden arribar a baixar fins a cinc equips els blau-i-blancs no aconseguien sumar punts per sortir del descens, però a la jornada 14 la dinàmica va canviar amb quatre victòries consecutives.

Tot i que després dels quatre triomfs van arribar dues derrotes seguides, els homes de Xaloc Rion s'han tornat a sobreposar i amb dos partits més guanyats se situen dotzens, la millor classificació fins ara del curs. L'Olímpyc suma 18 punts dels últims 24. És una gran dada comparada amb equips de la talla de l'Hospitalet Bellsport, que n'ha sumat 17, i l'Escola Pia Sabadell, que n'ha sumat 16.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.