El Futbol Sala Sant Cugat empata a la pista del Sang Culé i segueix en descens

El Futbol Sala Sant Cugat ha empatat a la pista del Sang Culé

El Futbol Sala Sant Cugat ha empatat (2-2) a la pista del Sang Culé Cor Català a la jornada 20 del grup 2 de Tercera Divisió. Els de Jaime Martínez han patit la falta d'encert i continuen a cinc punts de la salvació.

El Futbol Sala Sant Cugat ha dominat el primer temps i ha tingut les millors ocasions amb dos xuts al pal. Els vermell-i-negres s'han avançat amb gol de Pol Calvó al minut 15, però els locals han igualat el matx al 19. Els dos equips han marxat al descans amb empat (1-1).

A la represa, els locals han començat amb domini el segon temps, però Marc Casas ha tornat a avançar els visitants, però un minut més tard ha arribat un gol del Sang Culé per certificar el 2 a 2. Els vermell-i-negres han estat a punt de marcar a falta de cinc segons però la pilota ha topat amb el pal.

L'entrenador del Futbol Sala Sant Cugat, Jaime Martínez, lamenta la falta d'encert, però destaca el bon joc del seu equip.

Jaime Martínez

El punt no és bo, però el joc segueix amb una bona evolució.

Els vermell-i-negres són penúltims, a cinc punts de la permanència, però amb un partit menys. Els santcugatencs juguen dimarts a la pista del Rubí, a les deu de la nit, els setzens de final de la Copa Catalunya.