El FS Sant Cugat torna a pagar car els seus errors i cau davant l'Alheñá


  • Comparteix:

El Futbol Sala Sant Cugat cau al pav 3 de la Rambla del Celler davant l'Esportiu Alheñà (2-7) i segueix sense retallar distàncies amb la zona de permanència. Els santcugatencs han tornat a pagar cara la manca de definició, amb tres pals, i han acabat encaixant tres gols al tram final després de situar-se amb porter-jugador. El visitant Josep Macarrón, amb quatre dianes, ha estat el màxim golejador del partit.

El partit ha començat ben d'hora amb bon peu per als de Jaime Martínez, que disputaven una jornada clau per apropar-se a a salvació. Als pocs segons de l'inici, Enric Sánchez ha avançat els seus amb un 1 a 0 que han mantingut fins apropar-se al quart d'hora de joc. Sergio Medina ha fet bo el perill generat pels visitants i ha empatat. El matx ha seguit igualat, i després d'una gran ocasió per als vermell-i-negres ha arribat el gol que ha posat per davant els de l'Hospitalet, obra de Josep Macarrón.

Amb aquest resultat s'ha arribat al descans, i la segona meitat ha començat, de nou, amb bones vibracions locals: Adrià Peiró ha col·locat el 2 a 2 en un gran xut. Tres minuts després, però, els visitants s'han tornat a avançar, tot i que els vermell-i-negres no han abaixat els braços i han disposat de més d'una ocasió, amb un incisiu Marc Casas, que ha estavellat la pilota al pal. En aquesta segona meitat, els locals s'han trobat amb la fusta fins a tres vegades.

Per contra, l'Alheñà ha deixat el partit encarrilat després de marcar el quart en un contraatac, i Martínez ha ordenat situar-se amb porter-jugador. Tot i unes bones primeres possessions, els santcugatencs han comès errors en les passades que els han costat el cinquè, el sisè i el defintiu setè gols visitants.

El Futbol Sala Sant Cugat es manté penúltim amb 20 punts i visiten d'aquí a 15 dies la pista de l'AECS L'Hospitalet, quan faltaran nou partits per al final de la temporada.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.