L'Olímpyc empata davant el Playas de Castellón en un matx marcat per l'actuació arbitral

L'Olímpyc Floresta empata (3-3) davant el Playas Castellón en matx corresponent a la jornada 28 del grup 3 de Segona Divisió B de futbol sala. Els florestans han desaprofitat un doble penal en el darrer segon que ha picat el pal. L'actuació arbitral ha estat molt protestada pels locals, que han vist com els col·legiats els han anul·lat un gol, situació en què han argumentat que no s'ha aplicat la llei de l'avantatge.

El matx ha començat amb bon peu per als locals quan David Oliva al minut 7 ha marcat després d'una jugada de mèrit. Un minut més tard, l'Olímpyc ha marcat el 2 a 0, fet en pròpia porta per als castellonencs.

El Playas, quart classificat, ha despertat i ha tingut algunes ocasions de gol, però el marcador no s'ha mogut fins a la segona meitat. A la represa, els visitants han marcat en el primer minut de joc i cinc minuts més tard han establert l'empat en el marcador. L'Olímpyc no s'ha rendit i Pirata ha marcat el 3 a 2 quan faltaven 10 minuts per acabar el matx. El Playas no volia marxar de la Floresta sense puntuar i ha empatat el partit.

La jugada polèmica ha arribat quan l'Olímpyc ha sortit al contraatac i ha marcat el quart, però els àrbitres han invalidat la jugada. Els florestants han argumentat que els col·legiats no han aplicat la llei de l'avantatge. En el darrer segon de partit, l'Olímpyc ha tingut el gol de la victòria, però Pirata ha xutat un doble penal i la pilota ha tocat el pal.

Els florestans es queden a cinc punts del descens i la setmana que ve visiten la pista del Barceloneta, rival directe per la permanència.