Borratxera de gols en el duel entre el Futbol Sala Sant Cugat i el Linyola que acaba en empat

El futbol sala SantCugat ha empatat davant el Linyola

Futbol Sala

Publicat el 9/abr/16 per Albert Diumenjó

El Futbol Sala Sant Cugat empata a casa davant el Linyola (7-7) a la jornada 23 del grup 2 de Tercera Divisió. Els de Jaime Martínez, que han jugat de tu a tu amb un dels conjunts de la part alta de la classificació, han deixat escapar la victòria a l'últim alè del partit amb un gol en propia porta d'Adrià Peiro. Els vermell-i-negres són penúltims a dos punts de la permanència.

El Futbol Sala Sant Cugat ha començat amb mal peu el partit davant el Linyola amb un gol matiner en el primer minut de partit del visitant David Vendrell. Tot i la insistència linyolenca, els vermell-i-negres han retallat distàncies sempre que el seu rival els ha marcat un gol. En un context de màxima igualtat, s'ha arribava al descans amb empat a cinc en el marcador.

Els gols a la segona meitat no han estat tan nombrosos i han arribat de manera més gradual, fruit del cansament de dos equips més conservadors a l'hora de defensar. A cinc minuts pel final, els de Jaime Martínez han vist la porta oberta a la proesa amb un gol de Guillen Pros que ha capgirat el marcador a favor dels locals, que guanyaven 7 a 6. Tot i així, la mala fortuna que sembla perseguir l'equip de Sant Cugat aquesta temporada ha fet acte de presència a l'últim sospir del partit, i amb un gol en pròpia porteria d'Adrià Peiro el Linyola empatava el partit.

La setmana que ve el Futbol Sala Sant Cugat visita la pista del Gavà, el líder de la classificació.