El FS Sant Cugat es vol fer fort a casa en la visita del Les Corts per retallar distàncies amb el descens

El Futbol Sala Sant Cugat viu un tram final de curs complicat

Futbol Sala

Publicat el 22/abr/16 per Dani Aguilà

El Futbol Sala Sant Cugat provarà de retallar la distància de vuit punts que té amb la permanència en la visita del Les Corts Futsal al pav 3 de la Rambla del Celler aquest dissabte a un quart de nou del vespre. Falten 18 punts per disputar-se i els vermell-i-negres han de començar a sumar amb regularitat si es volen mantenir al grup 2 de Tercera Divisió. Jaime Martínez tindrà una dificultat afegida ja que no pot comptar amb Quílez, Shogo i Grimaldos.

El novè de la competició visita un pav 3 que va veure fa dues jornades com els seus jugadors es mostraven resolutius davant un equip, a priori, contundent com el Linyola, cinquè classificat, tot i no poder sumar el triomf. A la recta final de la temporada ja no hi ha lloc per al dubte i els de Jaime Martínez tenen clar que si es volen mantenir al quart esglaó estatal del futbol sala han d'afegir punts de tres en tres.

Davant tindrà un Les Corts que ha fomentat la seva posició tranquil·la a la taula amb un gran tram central de la temporada, amb una imbatibilitat que va durar des de la jornada 9 a la 15, on va assolir sis victòries en set partits. Ara bé, a les darreres setmanes ha perdut fiabilitat i dels últims sis partits n'ha perdut quatre, una dada a la qual es poden agafar els santcugatencs per guanyar esperances per endur-se el matx.