El Futbol Sala Sant Cugat disputa un partit crucial davant el Rubí per a la permanència

El Futbol Sala Sant Cugat, més a prop de la permanència

Futbol Sala

Publicat el 6/mai/16 per Dani Aguilà

El Futbol Sala Sant Cugat juga el partit més important fins ara d'aquesta temporada davant el Rubí al grup 2 de Tercera Divisió. Els de Jaime Martínez poden sortir de la zona de descens si superen els rubinencs aquest dissabte, al pav 3, a un quart de nou del vespre i es donen resultats favorables, una situació que semblava molt complicada fa poques setmanes. Els vermell-i-negres arriben en un dels millors moments del curs després de sumar quatre punts dels últims sis possibles.

El Futbol Sala Sant Cugat tenia coll a munt fa pocs caps de setmana la salvació. Els mals resultats i el fet que el seu grup tingués el pitjor tretzè dels dos grups de Tercera Divisió l'havia situat en una posició més que compromesa, però quan falten quatre jornades per al final del curs ha vist com la permanència se l'ha apropat a l'horitzó.

Ara és a només un punt, i si aquest cap de setmana l'equip de Jaime Martínez fa els deures i venç el Rubí, resultat combinat amb una derrota del Sang Culé a la pista del Sant Julià, sortirà de les places de descens. Perquè això passi, el Pineda de Mar, el trezè de l'altre grup, hauria de perdre i empatar, de manera que acabés amb menys punts que els de Sant Cugat.

A l'anada, el Rubí ja va sorprendre els vermell-i-negres.